Ten Hag wil niks weten van crisis: "Maak me geen zorgen"

23 februari 2020, 19:16   Bijgewerkt: 23 februari 2020, 19:30

Ajax ging zondagmiddag voor de tweede keer deze week onderuit. Na het verlies tegen Getafe speelde de ploeg van trainer Erik ten Hag tegen Heracles opnieuw een erbarmelijk slechte wedstrijd. De Amsterdammers verloren voor de derde keer op een rij een uitwedstrijd in de Eredivisie, toch maakt de trainer zich nog geen zorgen.

"Ik ben heel teleurgesteld, maar het is wederom een totaal onnodige nederlaag", zei Ten Hag in gesprek met FOX Sports. De oefenmeester telde in de eerste helft zes à zeven kansen voor zijn ploeg. "We moeten allang op voorsprong komen. We hebben genoeg gecreëerd, maar het rendement is heel weinig. Eén moment van onachtzaamheid achterin en je verliest hem ook nog. Het moet veel beter, dat is duidelijk."

Tegen Getafe maakte de ploeg midweeks al slechte beurt, maar tegen Heracles was het allemaal niet veel beter. "Ik weet waar we problemen hebben, maar ik maak me geen zorgen. De spelers die we missen zijn op de weg terug, maar als die erbij komen hebben we ook meer creativiteit tot onze beschikking. Dan gaan we vanzelf beter spelen." Aanvallend speelde Ajax weinig klaar en vooral Ryan Babel speelde een ongelukkige wedstrijd. "Hij weet dat het beter moet, en werkt er keihard voor. In de wedstrijden komt het er nog niet uit." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen