FC Barcelona-spelers worden in Napels getest op coronavirus

24 februari 2020, 11:59   Bijgewerkt: 24 februari 2020, 12:30

De spelers van FC Barcelona zullen maandag bij aankomst op het vliegveld in Napels getest worden op het coronavirus. De Catalanen reizen af naar Zuid-Italië voor de Champions League-ontmoeting met Napoli. De start van de Zuid-Koreaanse competitie is vanwege de ziekte uitgesteld.

Het coronavirus grijpt in rap tempo om zich heen in Italië. Inmiddels zijn in het land vier personen overleden aan de ziekte. De Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft diverse maatregelen aangekondigd. Een van de maatregelen is dat iedere persoon die per vliegtuig in Italië aankomt wordt getest op het coronavirus, zo ook de spelers van FC Barcelona. In de Serie A werd afgelopen weekend een aantal wedstrijden afgelast in verband met de uitbraak van het virus.

Zuid-Koreaanse competitie

Zuid-Korea is een ander land dat flink is getroffen door het coronavirus. De K-League 1, de Zuid-Koreaanse competitie, zal daarom voorlopig niet van start gaan. Met Dave Bulthuis (Ulsan Hyundai), Lars Veldwijk (Jeonbuk Hyundai Motors) en Luc Castaignos (Gyeongnam) zijn drie Nederlanders actief in die competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen