Wiegman zet streep door Van der Most voor Olympische Spelen

24 februari 2020, 17:41

De Olympische Spelen gaan aan de neus van Liza van der Most voorbij. Dat heeft Sarina Wiegman laten weten bij haar toelichting op de Oranje-selectie voor het aanstaande oefentoernooi in Frankrijk. Van der Most, spelend voor Ajax, raakte deze maand zwaar geblesseerd aan haar knie. "Er kan een streep door haar seizoen en ook door de Olympische Spelen", aldus Wiegman.

Het slechte nieuws betekent dat Wiegman een oplossing moet bedenken voor de rechtsbackpositie. In november kondigde Desiree van Lunteren haar afscheid als international november aan. Het Tournoi de France, dat volgende week begint, is daarom een mooie gelegenheid om dingen uit te proberen. "We gaan meer spelers aan het werk zien, misschien ook een aantal dat voor het grote publiek minder bekend is", zegt Wiegman tegen OnsOranje. "Het is voor ons een uitgelezen kans om ons verder te ontwikkelen."

Lees ook: Martens en Van der Gragt maken rentree bij de OranjeLeeuwinnen

Op het prestigieuze oefenevenement speelt Oranje tegen Brazilië (4 maart), Canada (7 maart) en Frankrijk (10 maart). Voor die topwedstrijden heeft Wiegman Lieke Martens en Stefanie van der Gragt ook weer tot haar beschikking.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen