Uitbraak coronavirus heeft ook gevolgen voor Japanse competitie

25 februari 2020, 12:43   Bijgewerkt: 25 februari 2020, 13:13

Er wordt de komende tijd niet gevoetbald in de J1 League, de hoogste voetbalcompetitie in Japan. Vanwege de uitbraak van het coronavirus is besloten om alle geplande wedstrijden tot halverwege maart uit te stellen. Het nieuwe Japanse voetbalseizoen was onlangs van start gegaan.

Net als in Zuid-Korea wordt ook in Japan voorlopig niet gevoetbald. Eerder werden in het Aziatische land al zeven bekerwedstrijden uitgesteld vanwege het coronavirus. "Het is moeilijk te voorspellen hoe de situatie op 15 maart is. We zullen deskundig advies inwinnen en een zorgvuldig oordeel vellen. De mogelijkheid dat het langer wordt opgeschort, is niet nul", aldus voorzitter Mitsuru Murai, geciteerd door Yomiuri Shimbun.

Japan is een van de landen die flink is getroffen door het coronavirus. Door de uitbraak van de ziekte groeien ook de zorgen over het doorgaan van de Olympische Spelen in de zomer. In Italië zijn naar aanleiding van de uitbraak van de ziekte ook maatregelen genomen. Komend weekend worden in de Serie A meerdere wedstrijden zonder publiek gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen