Griekse kaartentrekker fluit return tussen Ajax en Getafe

25 februari 2020, 13:08   Bijgewerkt: 25 februari 2020, 13:13

Anasthasios Sidiropoulos is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor de return tussen Ajax en Getafe in de zestiende finales van de Europa League. De Griekse arbiter floot nooit eerder een wedstrijd van de Amsterdammers. AZ krijgt op bezoek bij LASK Linz te maken met de Serviër Srdjan Jovanovic.

Ajax moet donderdag voor eigen publiek een 2-0 nederlaag uit de heenwedstrijd zien weg te poetsen. In het Coliseum Alfonso Pérez wist Getafe het spel van de Amsterdammers te ontregelen. Ruddy Buquet floot het treffen in het in het Coliseum Alfonso Pérez en was na de wedstrijd de gebeten hond bij de bezoekers. Hij pakte het spelbederf van de thuisploeg nauwelijks aan.

In Sidiropoulos treft Ajax een arbiter die daar mogelijk meer tegen optreedt. De Griek leidde eerder dit seizoen het treffen tussen Royal Antwerp en AZ in de voorronde van de Europa League (1-4 na verlenging). Hij trok toen twee gele kaarten en twee geel-rode kaarten. Onlangs deelde hij bij de Griekse competitiewedstrijd tussen Atromitos en AEK Athene (0-1) tien gele en één geel-rode kaart uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen