Lozano overtuigt Gattuso niet: "Hij moet harder werken"

25 februari 2020, 13:43   Bijgewerkt: 25 februari 2020, 17:12

Hirving Lozano komt voorlopig niet voor in de plannen van Gennaro Gattuso. De trainer van Napoli is behoorlijk kritisch op de recordaankoop, die dinsdag in de Champions League niet zal starten tegen FC Barcelona. Wel maakt de Mexicaan deel uit van de wedstrijdselectie van de Italiaanse club.

In aanloop naar de wedstrijd tegen Barça uitte Gattuso zijn onvrede over Lozano, afgelopen zomer voor een transfersom vann meer dan veertig miljoen euro overgekomen van PSV. "Hij moet harder werken en zich verbeteren", zei de trainer op de afsluitende persconferentie. "Ik verlang bepaalde kwaliteiten van mijn vleugelaanvallers. Daar beschikt hij op dit moment niet over. Daarom heb ik geen ruimte in het team voor hem."

Lozano kwam tot nu toe in zestien competitiewedstrijden in actie voor Napoli, waarvan acht maal als basisspeler. De laatste weken komt hij steeds minder aan spelen toe. In de laatste vijf competitieduels kwam hij slechts veertien minuten in actie. Zijn laatste basisplaats dateert van halverwege januari, toen hij startte in het bekerduel met Perugia (2-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen