Cocu blijft met Derby County steeds verder wegzakken

25 februari 2020, 23:31

Voor de vierde keer op rij is Phillip Cocu er niet in geslaagd te winnen met Derby County. Ditmaal werd er dinsdagavond zelfs verloren. Queens Park Rangers toonde zich met 2-1 te sterk en zakt Derby County steeds verder af in het Championship.

Derby County begon de maand nog met een zege in Wales bij Swansea City (2-3). Daarna kwam de klad erin met een nederlaag tegen Bristol City (3-2) en remises tegen Huddersfield Town (1-1) en Fulham (1-1). Daarmee raakten de plaatsen die recht geven op play-offs voor promotie al flink uit zicht. Na het verlies van vanavond tegen QPR kan alleen een wonder Derby County nog helpen.

Met Wayne Rooney in de basis kwamen The Rams na een dik half uur op achterstand. Grant Hall opende de score voor de thuisploeg. Nog voor rust bracht Martyn Waghorn de stand weer in evenwicht. Een kwartier voor het einde ging het definitief fout voor Derby County, want de treffer van Ilias Chair kwam het elftal van Cocu niet meer te boven. Dat betekent dat Derby County elf punten achterstaat op plek zes, de notering die goed is voor de play-offs. Voor Derby County staan er nog elf duels op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen