Spoorboekje: Ajax en AZ moeten aan de bak in de Europa League

27 februari 2020, 13:41

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 27 februari.

Specials

Top en Flops

Ook de laatste vier duels in de achtste finale zijn achter de rug. Voor Dries Mertens en Serge Gnabry wedstrijden om niet snel te vergeten. Frenkie de Jong stelde teleur in de wedstrijd tegen Napoli en Sergio Ramos zette zichzelf tegen Manchester City in zijn hemd. Ook zijn er flinke zorgen voor het matige Juventus. Dat en meer in onze tops en flops.

Wedstrijden

LASK Linz - AZ (18.55 uur)

Door de benutte penalty van Teun Koopmeiners heeft AZ nog zicht op het bereiken van de volgende ronde in de Europa League. De Alkmaarders presteerden dit seizoen vaker goed in uitwedstrijden en zullen dat ook vanavond moeten doen. De 1-1 remise van vorige week is er nog hoop in het team van Arne Slot, maar de koploper van Oostenrijk is een lastig te nemen horde.

Ajax - Getafe (21.00 uur)

Ajax beleefde donderdag een dramatische avond op bezoek bij Getafe, maar leek met een 1-0 nederlaag nog over een redelijke uitgangspositie te beschikken. Een fout van Perr Schuurs zorgde er echter voor dat het 2-0 werd en dat de situatie van Ajax nu zeker niet gemakkelijk is. Sevilla liet afgelopen zondag zien hoe het moet door met 0-3 te winnen bij de Madrileense beulen. Kan Ajax het tij nog keren? 

Manchester United - Club Brugge (21.00 uur)

Met Serdar Gözübüyük als arbiter gaat Club Brugge proberen om op Old Trafford een ticket voor de volgende ronde van de Europa League te grijpen. Dat zal niet gemakkelijk worden voor de koploper van de Belgische competitie, aangezien er vorige week in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld werd. Toch mogen Ruud Vormer en consorten nog hoop houden op het halen van de volgende ronde.

Voetbal op tv

18.55 uur: LASK Linz - AZ, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel

18.55 uur: FC Porto - Bayer Leverkusen, FOX Sports 1, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Ajax - Getafe, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Manchester United - Club Brugge, FOX Sports 1, live verslag van het Europa League-duel

21.00 uur: Arsenal - Olympiakos, FOX Sports 4, live verslag van het Europa League-duel

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen