Gisteren gemist: City doet zaken bij Real, Juventus verslikt zich

27 februari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 26 februari 2020, 23:14

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 26 februari.

VI: Feyenoord verkoopt Larsson aan Chinese club

Een opvallend bericht van Voetbal International: Feyenoord gaat Sam Larsson voor vijf miljoen euro verkopen aan een club uit China. De Zweedse vleugelaanvaller (26) kwam in de zomer van 2017 over van SC Heerenveen, maar wist slechts bij vlagen te imponeren in De Kuip.

Alli moet vrezen voor straf na misplaatste grap over coronavirus

Een grap over het coronavirus heeft Dele Alli in de problemen gebracht. De middenvelder van Tottenham Hotspur is aangeklaagd door de Engelse voetbalbond FA, de excuses van Alli ten spijt. Hem wacht mogelijk een schorsing in de Premier League.

Manchester City verslaat Real Madrid na comeback in bizar slot

Manchester City heeft een grote stap gezet richting de kwartfinales van de Champions League. De ploeg die mogelijk twee seizoenen uitgesloten gaat worden van het miljardenbal won vanavond in Estadio Santiago Bernabéu met 1-2 van Real Madrid. Die kant leek het lange tijd niet op te gaan door een treffer van Isco namens de Spanjaarden, maar Gabriel Jesus en Kevin de Bruyne zorgden voor een ultieme comeback in een uiterst vermakelijke en tevens bizarre slotfase.

Verrassende nederlaag voor tandeloos Juventus bij Lyon

Juventus heeft een verrassende nederlaag geleden op bezoek bij Olympique Lyon. In Frankrijk werd het eerste duel met 1-0 verloren. Matthijs de Ligt stond ten tijde van de enige treffer van de avond aan de kant, hij werd behandeld aan een hoofdwond.

Slot verwacht LASK-storm en prijst de teruggekeerde Midtsjø

Arne Slot denkt dat LASK Linz in de returnwedstrijd een stuk aanvallender speelt dan tijdens de eerste clash in Alkmaar. Toen hielden AZ de Oostenrijkers op 1-1, maar in het Alpenland is Slot op zijn hoede voor de gastheren. Bovendien kijkt hij nog niet naar zondag, als AZ de topper bij Ajax speelt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen