Gudelj geeft Ajax hoop: "Ze kunnen Getafe veel pijn doen"

27 februari 2020, 08:10

Met Sevilla boekte Nemanja Gudelj (op archiefbeeld) afgelopen weekend een afgetekende 0-3 overwinning op Getafe. Hij gaf daarmee zijn oude werkgever Ajax het goede voorbeeld. De Serviër denkt dat Ajax in staat moet zijn om Getafe ondanks de 2-0 nederlaag van vorige week te elimineren.

Sevilla vond afgelopen weekend de juiste strijdwijze tegen Getafe, iets wat Ajax vorige week niet lukte. "Waar ze moeite mee hebben, en dat is gebleken, is wanneer ze tegenover een team staan dat min of meer dezelfde speelstijl toepast. Dus een team dat speelt met veel strijd, een team dat aandacht besteedt aan de tweede bal en altijd aan de restverdediging denkt", zegt de middenvelder tegen Ajax Showtime.

Gudelj, die tussen 2015 en 2017 bij Ajax speelde, verwacht dat de Amsterdammers het kunnen redden. "Wanneer je zelf compact staat en geen ruimte geeft aan die lopers (die opkomen vanaf het middenveld, red.), heb je zeventig procent van hun aanvallende kwaliteiten weggehaald", denkt hij. "Met de kwaliteiten die Ajax heeft, kunnen ze Getafe veel pijn doen. Voetballend, maar ook zelfs in de counters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen