Getafe gaat in Amsterdam direct op zoek naar doelpunt

27 februari 2020, 09:50

Het is niet zo dat Getafe donderdagavond tegen Ajax louter de 2-0 overwinning van vorige week wil beschermen. De ploeg is volgens trainer José Bordalás van plan om nadrukkelijk te jagen op het uitdoelpunt in Amsterdam.

Bordalás weet dat als Getafe scoort, het voor Ajax bijna een onmogelijke opgave gaat worden om verder te komen. "Je moet dapper zijn om iets belangrijks te presteren, want een angstig team bereikt niks. We zullen dus ook in de return tegen Ajax vol drukzetten en voor de zege gaan, al zal dat niet makkelijk zijn tegen dit geweldige team", zegt Bordalás in aanloop naar de return in Amsterdam.

Sinds het duel van vorige week laat Bordalás geen kans onbenut om Ajax de favoriet te noemen. Ook nu blijft hij dat doen. "We spelen tegen een team dat vorig seizoen fantastische resultaten heeft neergezet, al spelen we gelukkig vaak goed tegen sterke ploegen. Voor ons verandert er niets; we denken niet eens aan het resultaat van vorige week en zullen vanaf het eerste fluitsignaal het doel van de tegenstander opzoeken."

Lees ookGetafe-kamp duwt Ajax ondanks achterstand in favorietenrol

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen