Courtois ziet Ajax als voorbeeld: "Vertrouwen en lef"

27 februari 2020, 10:14

Real Madrid heeft de eerste wedstrijd van het tweeluik met Manchester City met een slecht resultaat afgesloten. Er werd met 1-2 verloren en bovendien kreeg Sergio Ramos een rode kaart. Keeper Thibaut Courtois wil de hoop nog niet opgeven.

Vorig jaar won Ajax met 1-4 bij Real Madrid na het eerste duel in Amsterdam nog verloren te hebben. "Jullie weten goed genoeg wat hier vorig seizoen met Ajax is gebeurd", sprak de Belgische goalie woensdag tegen Veronica. "Ik denk niet dat veel mensen toen dachten dat Ajax zou kunnen winnen. Daar moeten wij een voorbeeld aan nemen."

"Ajax speelde hier met vertrouwen en lef. Wij zullen straks in Manchester ook moeten durven aanvallen. En als we een snelle goal maken, zullen ze bij Manchester City misschien schrikken. Het heeft geen zin om te zeggen dat het al een verloren zaak is." Op eigen veld kwam Real op voorsprong, maar liet het de Engelsen helemaal terugkomen. "Ik weet niet wat er opeens misging. We speelden denk ik wel een goede wedstrijd en kregen vertrouwen door de 1-0, maar daarna ging het snel de andere kant op. We hebben straks een moeilijke wedstrijd voor de boeg."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen