SC Cambuur fier aan kop: "We moeten ons nog niet rijk rekenen"

27 februari 2020, 18:45

Promotie komt steeds dichterbij voor SC Cambuur. De koploper uit Leeuwarden won de laatste vijf wedstrijden en heeft de voorsprong op de concurrentie uitgebouwd. In de sfeer van groeiend optimisme duldt Henk de Jong geen verslapping.

Cambuur heeft met nog elf wedstrijden te gaan een voorsprong van respectievelijk vier en negen punten op De Graafschap en FC Volendam. "We moeten ons zeker nog niet rijken, want er komen nog een aantal pittige potjes aan en in de winterstop stonden we ook acht punten boven de promotiestreep. Ik hoop dat dat laatste een goede eyeopener is geweest voor iedereen en dat we onderschatting buiten de deur laten", aldus De Jong via de officiële kanalen.

De Leeuwarders nemen het vrijdag voor eigen publiek op tegen Jong PSV. "Morgen spelen we wederom tegen een geduchte tegenstander, waarbij ik de volledige focus verwacht van mijn jongens", aldus De Jong, die weer een beroep kan doen op sterkhouders Jamie Jacobs en Robin Maulun. "Maar ik heb geen reden om beide overhaast in te passen binnen de basiself."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen