Teleurstellende Idrissi baalt van AZ-exit en gemiste kansen

27 februari 2020, 21:53

Oussama Idrissi kende net als heel AZ een teleurstellende avond in Oostenrijk, waar de Alkmaarders door LASK Linz werden uitgeschakeld in de Europa League. De buitenspeler veroorzaakte een penalty tijdens de nederlaag (2-0), maar verwijt zichzelf vooral dat hij de nodige kansen miste.

Vooral voor rust kreeg de buitenspeler mogelijkheden op de openingsgoal, maar sprong hij slordig om met de ruimtes die er lagen. "Als je het spel zag vandaag, hebben we goed voetbal op de mat gelegd. Ik kan mezelf verwijten dat we te weinig afmaken. Kom je op 0-1 voorsprong, is het een heel andere wedstrijd", verklaart hij bij FOX Sports.

En dat is frustrerend, vindt Idrissi. Volgens de Marokkaan was het vertrouwen in het goede afloop namelijk groot. "Iedereen is scherp, iedereen is fris. Maar zo zie je maar dat dit ook bij de voetballerij hoort en dat deze details er op dit niveau er toe doen. Je ziet ons vaak kansen creëren, en als dat gebeurt, zullen de goals vanzelf volgen. Zondag (tegen Ajax, red.) en de overige twaalf wedstrijden hopelijk ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen