Gisteren gemist: KNVB monitort coronavirus, Ajax en AZ uit EL

28 februari 2020, 23:07

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 27 februari.

Deceptie voor Ajax in Europa: Getafe is de 'betere' over twee duels

Het Europese avontuur van Ajax is ten einde: de Amsterdammers zijn donderdag ondanks een 2-1 zege op Getafe uitgeschakeld op basis van uitdoelpunten. Die cruciale treffer lag al binnen vijf minuten in de touwen en ondanks treffers van basisdebutant Danilo Pereira en Carel Eiting, kan Ajax het sprookje van vorig seizoen in de tweede competitie van Europa geen vervolg geven. En dat is een mokerslag.

Schlemiel Idrissi leidt uitschakeling AZ in Europa League in

AZ is niet door naar de laatste 16 van de Europa League. LASK Linz bleek donderdagavond met 2-0 te sterk voor de Alkmaarders. Een week geleden eindigde de heenwedstrijd in Alkmaar in een 1-1 gelijkspel. Oussama Idrissi speelde een negatieve hoofdrol aan de zijde van AZ door vlak voor rust onhandig een penalty te veroorzaken, die vooraf ging aan het eerste doelpunt.

Grote sensatie in Londen: Olympiakos verrast Arsenal

Arsenal heeft zich geblameerd in de Europa League. The Gunners moesten op eigen veld een verlenging toestaan tegen Olympiakos, dat verrassend de betere was na negentig minuten. In die verlenging leek Pierre-Emerick Aubameyang de Londenaren te redden, maar in extremis zorgden de Grieken voor een gigantische stunt: 1-2.

KNVB monitort na eerste coronageval: "We volgen de autoriteiten"

Nu het eerste coronageval in Nederland is geconstateerd, houdt de KNVB de situatie nauwlettend in de gaten. De besmette man ligt in Tilburg in het ziekenhuis en daar wordt morgen (vrijdag) het duel tussen Willem II en FC Groningen afgewerkt.

Definitief geen fans bij Serie A-duels wegens coronavirus

In Italië worden komend weekend definitief geen supporters toegelaten bij de duels in de Serie A. Vanwege het coronavirus, dat vooral in Italië om zich heen slaat, nemen de autoriteiten geen risico's. Zodoende wordt ook de topper tussen Juventus en Internazionale in een leeg stadion afgewerkt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen