Van Basten fileert Babel: "Alles vloog van zijn voeten"

28 februari 2020, 09:31

Vanuit de studio van FOX Sports heeft Marco van Basten met verbazing gekeken naar het optreden van Ryan Babel tegen Getafe. De aanvaller maakte geen sterkte indruk en viel volgens Van Basten op door de manier waarop hij de bal steeds verkeerd controleerde.

Het lukte Ajax niet om aanvallend een vuist te maken, zag Van Basten. "Als je die aanval ziet, is het heel weinig wat ze gebracht hebben. Dat zijn je aanvallers die wat moeten forceren. Het had geen enkel effect", sprak Van Basten in de studio. De voormalig topspits had meer verwacht van Babel. "Het is een routinier. Je zou denken dat hij een aanspeelpunt is, maar alles vloog van zijn voeten en hij leed alleen maar balverlies. De laatste paar keer bij het Nederlands elftal vond ik hem nog wel goed. Dat is toch een tijd geleden, denk ik."

Ook Kenneth Perez zag dat Babel tekort schoot tegen het stugge Getafe. "In de kleine ruimtes heb je een goede aanname nodig, want dan moet de bal direct klaarliggen. Dat vind ik wel een minpunt. Hij kan wel voetballen, maar hij zit nu echt in een mindere fase."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen