Willem II: "Zonder tegenbericht gaat duel door"

28 februari 2020, 10:09

Bij Willem II is men zeer alert op de situatie in de eigen stad. In Tilburg is donderdagavond de eerste Nederlandse patiënt met het coronavirus opgenomen in het ziekenhuis en dat heeft voor de nodige onrust gezorgd. Willem II houdt de situatie in de gaten en zegt dat het lot van de wedstrijd tegen FC Groningen van vrijdag in de hand van de autoriteiten ligt.

'Willem II heeft naar aanleiding van de berichtgeving over het corona-virus in Tilburg contact gehad met de KNVB. De voetbalbond laat weten zich door het RIVM, de GGD en de betrokken ministeries continu te laten informeren over de laatste ontwikkelingen', schrijft de club in een statement op de website.

Algemeen directeur Martin van Geel stelt dat het plan is om gewoon te voetballen. "Een beslissing over de doorgang van de wedstrijd ligt in handen van de overheidsinstanties. Uiteraard conformeert Willem II zich aan dat besluit. De KNVB heeft contact met de betrokken organisaties en informeert op haar beurt de clubs. Zonder tegenbericht gaat de wedstrijd Willem II – FC Groningen gewoon door."

Willem II – FC Groningen begint vrijdagavond om 20.00 uur.

Lees ookKNVB monitort na eerste coronageval: "We volgen de autoriteiten"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen