Heracles bij ADO op zoek naar eerste uitzege sinds september

28 februari 2020, 15:27

Heracles Almelo is bezig aan een prima seizoen en staat op de verdienstelijke negende plaats. Afgelopen zondag werd er nog knap gewonnen van Ajax. Probleem van het team is wel dat het in uitduels niet wil vlotten. Trainer Frank Wormuth hoopt dat er bij ADO Den Haag eindelijk eens gewonnen gaat worden op vreemde bodem.

Heracles won sinds 20 september tegen FC Twente geen uitduel meer.  Daar moet zaterdag in Den Haag verandering in komen. "Je merkt dat het knaagt aan ons vertrouwen zodra wij uit spelen. Het is een feit dat wanneer je thuis speelt je automatisch beter voor de dag komt. Kijk maar naar Emmen, die doen het thuis ook ontzettend goed. Dat geeft je spelers een extra boost. Een ander punt, wat geen excuus mag zijn, maar mijn spelers moeten iedere uitwedstrijd eerst wennen aan het gras waarop zij spelen. Daardoor durven wij soms niet ons eigen spel te spelen, zoals wij dat thuis wel doen. Morgen mag dat laatste geen excuus zijn want ADO heeft hetzelfde gras als wij", zegt de Duitser tegen RTV Oost.

Heracles kan zaterdag niet aantreden met Robin Pröpper, Joey Konings en hoogstwaarschijnlijk zal ook reserve-aanvoerder Tim Breukers. Laatstgenoemde heeft koorts en is een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen