Van den Brom en FC Utrecht azen op revanche tegen RKC

28 februari 2020, 16:06

John van den Brom aast komende zondag met zijn FC Utrecht op revanche in het uitduel met hekkensluiter RKC Waalwijk. De Brabanders waren eerder dit seizoen in Utrecht te sterk voor de Domstedelingen, die er dit keer zélf met de drie punten vandoor willen gaan.

"Wij willen heel snel stappen gaan maken op de ranglijst. Zeker in de komende periode, met de wedstrijden die we voor de boeg hebben. We hebben een goede ploeg en zijn fit", aldus de hoofdtrainer, die na één duel schorsing terug is in de dug-out, op de officiële clubsite. Van den Brom waakt voor onderschatting: "Ik vond het niet eens onverdiend dat zij bij ons wonnen. RKC heeft wel een vaste manier van spelen en blijft daar altijd aan vasthouden. Dat vind ik knap gezien de situatie waarin ze zitten."

FC Utrecht staat momenteel op een zesde plek, die aan het einde van de rit recht geeft op het spelen van de play-offs. Daarnaast is de ploeg ook nog in de race om de KNVB Beker. Aanstaande woensdag krijgt het in de halve finale van dat toernooi bezoek van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen