Pardew snapt boze fans, maar baalt van incident op training

28 februari 2020, 19:17

Alan Pardew snapt dat de fans van ADO Den Haag gefrustreerd zijn over het zo moeizame seizoen, toch vindt de coach niet dat de supporters de training hadden mogen stilleggen afgelopen week. Zij kwamen verhaal halen en brachten bovendien nog wat 'tactische ideeën' met zich mee. "Dit hoort niet te gebeuren bij een profclub. De bewaking van ADO zou beter moeten zijn."

Dat zei Pardew tegenover Omroep West over het incident van afgelopen week, waarvan de coach niets snapte. Juist omdat het tegen sc Heerenveen beter ging dan de weken daarvoor. "We hebben karakter getoond en ten koste van alles geprobeerd de wedstrijd te winnen. Ik ben blij met hun passie, maar ik had graag gezien dat ze het op een andere manier hadden gedaan, maar het is hoe het is."

Lees ook'Klein groepje uit ongenoegen en verstoort training ADO Den Haag'

Voor het treffen met Heracles Almelo kan de coach weer beschikken over routiniers Tom Beugelsdijk en Lex Immers: zij keren vermoedelijk terug in de basis. Daar tegenover staat de afwezigheid van Dion Malone, die geblesseerd is en daardoor is Jordan Spence de enige rechtsachter in de selectie van ADO. Milan van Ewijk wordt verhuurd aan SC Cambuur momenteel. "Hij is prima ingevallen tegen Heerenveen en ik maak me geen zorgen over de rechtsbackpositie met Jordan daar", aldus Pardew.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen