'Heerenveen wil snel nieuwe hoofdsponsor presenteren'

28 februari 2020, 23:24

SC Heerenveen verwacht op korte termijn een nieuwe hoofdsponsor te presenteren. Voor de wedstrijd tegen Ajax komende week willen de Friezen eindelijk de opvolger van GroenLeven onthullen, die aan het begin van het nieuwe seizoen al besloot te stoppen vanwege een akkefietje met de club. Sindsdien prijkt het goede doel Kika op het shirt van de Eredivisie-club.

Dat schrijft Omrop Fryslân althans. De soap rondom voorganger GroenLeven was een hevige: het bedrijf wilde graag aanblijven als (hoofd)sponsor van sc Heerenveen, maar was het wachten zat en was daarom niet langer verbonden aan de Friese club. Er lag volgens de voormalig hoofdsponsor een substantieel aanbod voor drie jaar. De club wilde echter een hoger bedrag dan de vijf ton die het ontving, minimaal zo'n 750.000 euro. Uiteindelijk stopte GroenLeven zelfs helemaal als sponsor.

Of die driekwart miljoen met de nieuwe sponsor wél op tafel komt, is overigens nog de vraag. Volgens de regionale omroep zijn de gesprekken met een nieuwe sponsor in elk geval in volle gang en wordt die dus tegen Ajax op 7 maart 2020 officieel gepresenteerd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen