Koster blij met 'zespuntenwedstrijd', Groningen speelt 'Kerstman'

28 februari 2020, 23:43

Adrie Koster was dolblij met de zege die Willem II vrijdagavond boekte tegen FC Groningen. De Tilburgers scoorden drie keer tegen de Noorderlingen, iets dat maar weinig ploegen lukt. De coach sprak zelfs van een 'zespuntenwedstrijd', terwijl Danny Buijs vond dat zijn elftal voor 'Sinterklaas en Kerstman' had gespeeld.

"Dit is een hele belangrijke overwinning. Ik ben er heel blij mee, het was een zespuntenwedstrijd", zei Koster na de 3-1 overwinning op FC Groningen. Na 20 minuten dacht ik: hoe gaan we deze wedstrijd winnen. Maar na de 1-0 voelden we ons vrijer. We maakten mooie doelpunten", vond de oefenmeester. "Er zijn momenten in de competitie die beslissend zijn, vanavond was er zo een. Door deze overwinning is het gat tot Groningen negen punten, bij een nederlaag was dat nog maar drie geweest."

Balende en boze Buijs

Aan de andere kant stond er een boze trainer Buijs, die baalde van de tegentreffers. "We hebben even voor Sinterklaas en de Kerstman gespeeld, met name bij de 1-0", zei hij tegenover FOX Sports. "Ook de andere goals komen door slordige momenten aan onze kant. We hebben de nederlaag aan onszelf te wijten."

Want tot de tegentreffer was FC Groningen de betere ploeg, al kreeg Willem II daarna de overhand. "Maar we zijn geen topclub, dus het lijkt me logisch dat een tegenstander in sommige fases ook de betere ploeg is. De jongens krijgen toch een tik bij de 1-0, waardoor we geforceerd andere dingen gaan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen