Vlap helpt Anderlecht met twee goals aan uitzege

29 februari 2020, 20:00

Michel Vlap kan dit weekend niet meer stuk bij Anderlecht. De aanvallende middenvelder van paars-wit had een belangrijk aandeel in de overwinning tijdens het uitduel met Waasland-Beveren, dat mede door twee goals van de Nederlander met 0-3 werd gewonnen.

In de achtste minuut schoot de 22-jarige oud-speler van SC Heerenveen de gasten op voorsprong in Beveren. Halverwege de tweede helft deed Vlap dat nogmaals, waardoor hij zijn seizoenstotaal in de competitie op acht goals zette. Tevens was hij goed voor twee assists. Zo weet hij tijdens het zeer wisselvallige seizoen van Anderlecht toch aardige statistieken te weerleggen.

Dankzij Vlaps dubbelslag en een goal in de extra tijd van Francis Amuzu staat Anderlecht op de achtste plaats en heeft het de top-zes in de Jupiler Pro League nog altijd in het zicht. Een plek bij de beste zes levert een plaatsje op in de kampioenen play-offs.