Willems: "Een blessure komt nooit op een goed moment"

1 maart 2020, 12:20

Jetro Willems heeft de eerste teleurstelling over zijn zware kruisbandblessure inmiddels verwerkt. De linksback van Newcastle United raakte tegen Chelsea geblesseerd en moet maanden toekijken. Zijn seizoen is voorbij en een kans op het EK van komende zomer is verkeken, maar Willems denkt desondanks dat de blessure hem ook iets kan opleveren.

Een maand geleden onderging Willems een operatie. "Het gaat nu goed. Ik ben vrij in m'n hoofd en denk er niet te veel aan", zegt hij in het programma Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. Dat goede gevoel is echter weleens anders geweest, erkent hij. "In het begin is het lastig. Dan lig je op bed en kan je niks."

Lees ook: Willems hoopte op EK met Oranje: blessure verpest dat

Willems vindt het jammer dat de zware blessure een streep zette door een uitstekende vorm. "Ik deed het net goed. Maar een blessure komt nooit op een goed moment." De oud-speler van onder meer PSV denkt echter dat zijn blessure niet alleen maar negatief hoeft uit te pakken. "Je hebt door dit soort blessures de tijd om over voetbal na te denken. Je speelt met meer ervaring als je terugkomt, denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen