Faber countert boos Feyenoord: "Hun goal was geen corner"

1 maart 2020, 17:09

Ernest Faber was even bang dat Feyenoord in de slotfase nog een penalty zou krijgen na hands van Denzel Dumfries, maar snapt dat deze uiteindelijk niet is gegeven. "Je kunt je handen er niet afhalen", is het oordeel van de trainer van PSV. Hij vindt dat zijn ploeg genoegen moet nemen met het gelijkspel.

Na afloop reageerden de spelers en staf van Feyenoord boos op de niet gegeven penalty. Faber hoorde dat ook. "Iedereen zegt dat het hands is. Maar je kunt je handen er niet afhalen, dan wordt het heel moeilijk voetballen", zegt hij tegen FOX Sports. De boosheid van Feyenoord op de arbitrage is volgens Faber niet helemaal terecht. "Het doelpunt dat zij scoren is uit een corner en dat is eigenlijk helemaal geen corner. Maar daar kan de VAR niks van zeggen."

Lees ook: Dumfries over penalty-moment: "Ik voelde mijn hoofd én hand"

De oefenmeester omschrijft de topper als "hectisch en chaotisch" en is tevreden met de remise. "Dit is een terechte uitslag, denk ik. We zijn goed teruggekomen na de 0-1 achterstand en hebben kansen gehad om te winnen. Je spreekt voor de wedstrijd van alles af, maar soms lukt dat niet. Ik denk dat we blij kunnen zijn met een punt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen