Blind gaat weer de fout in: "Praat mezelf niet de put in"

1 maart 2020, 22:32

Net als vorige week speelde Daley Blind ook zondag een ongelukkige rol in een nederlaag van Ajax. De verdediger leverde de bal in bij de 0-1 van AZ en ging met zijn ploeg met 0-2 ten onder. Vorige week zag Blind er ook al niet goed uit tegen Heracles Almelo. Zelf probeert hij het hoofd koel te houden.

Blind weet dat zijn fout de aanleiding was voor de 0-1. "We moeten het ook niet overdrijven. Ik heb het vaak aangegeven dat ik de eerste ben die kritisch op zichzelf is, maar ik ga mezelf niet de put in praten. Dat moeten we als ploeg ook niet doen, want we staan nog steeds bovenaan. Alles is nog mogelijk", probeert hij positief te blijven bij de NOS.

Wat Blind wel zag, is dat Ajax simpelweg te kort kwam in de wedstrijd tegen AZ. "Wij waren niet goed genoeg vandaag. We hielpen hun in het zadel met een vroege goal en dan loop je de hele wedstrijd achter de feiten aan. Aan de tweede helft begonnen we wel goed met heel veel druk op de bal, maar we hebben over de gehele wedstrijd geen mogelijkheden gehad. We hebben geen recht van spreken. Er zijn op dit moment weinig automatismen. We willen strijd leveren, maar het gaat op het moment niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen