Vermeer verpest Beckham-debuut, De Boer lang zonder Martínez

2 maart 2020, 07:40   Bijgewerkt: 2 maart 2020, 09:14

Het Inter Miami van David Beckham is in de nacht van zondag op maandag slecht begonnen bij haar MLS-debuut. De ploeg die dit seizoen voor het eerst deelneemt aan de belangrijkste Amerikaanse competitie, ging bij het debuut met 1-0 ten onder tegen Kenneth Vermeer en consorten dankzij een wereldgoal van Carlos Vela. Verder was er zeer slecht nieuws voor Frank de Boer.

Vela toonde zich net als vorig seizoen erg scherp voor het doel en rondde met na een knappe solo heerlijk af met een boog vlak voor de pauze. Waar de thuisploeg erg effectief was, waren de bezoekers dat juist niet. Vermeer moest namens Los Angeles FC flink aan de bak bij zijn MLS-debuut en hield zijn elftal op de been. Dat leverde hem complimenten op van zijn coach, terwijl Beckham – die zonder grote sterren begon in het elftal – start met een nederlaag.

Blessure Josef Martínez

Vela was vorig seizoen de topscorer van de MLS en kreeg daarin grote concurrentie van Atlanta United's Josef Martínez. De aanvaller scheurde in de wedstrijd tegen Nashville SC (1-2 winst) echter zijn kruisband af en is de komende maanden niet inzetbaar voor Frank de Boer. Dat is een flinke domper voor de Nederlandse coach, die zo zijn MVP kwijtraakt in de MLS en CONCACAF Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen