ADO completeert directietrio met commercieel directeur Bunt (52)

2 maart 2020, 11:59

ADO Den Haag heeft in Gert-Jan Bunt een nieuwe commercieel directeur gevonden. Samen met algemeen directeur Mohammed Hamdi en financieel directeur Jachin Wildemans zal hij de directie van de Haagse club vormen. "Dit is een uniek moment voor mij", reageert de 52-jarige Bunt.

Bunt heeft volgens ADO veel commerciële en bestuurlijke bagage. Hij was eerder meer dan elf jaar voorzitter van tweededivisionist Excelsior Maassluis. "Het is een langgekoesterde wens van mij om fulltime in de voetballerij werkzaam te zijn, omdat voetbal echt mijn passie is", zegt hij. "ADO Den Haag is een fantastische club met veel potentie, uit een unieke en grote stad. Ik kijk ernaar uit om, samen met mijn nieuwe collega's en de relaties van de club, mee te bouwen aan een mooie en stabiele toekomst voor de club. Wat dat betreft spreekt de toekomstvisie van de club mij absoluut aan."

Sinds het vertrek van Remco van der Veen was ADO op zoek naar een nieuwe commercieel directeur. "We zijn blij dat deze positie nu door Gert-Jan ingevuld wordt", aldus Hamdi. "Met zijn ervaring, persoonlijkheid en bevlogenheid zijn we ervan overtuigd dat onze club op commercieel vlak een volgende stap kan zetten. Het is ook belangrijk dat de directie nu verder ingevuld is."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen