Spoedberaad Serie A over gevolgen uitbraak coronavirus

2 maart 2020, 12:00

De Serie A belegt woensdag een spoedberaad om de gevolgen van het coronavirus te bespreken. Door de uitbraak van de ziekte zijn al tien duels in de Italiaanse competitie afgelast. Clubs vrezen dat het competitieschema in de knel komt als er meer als er nog meer wedstrijden niet doorgaan.

Onder meer de kraker tussen Juventus en Inter vond afgelopen weekend geen doorgang vanwege de uitbraak van de besmettelijke ziekte. De topwedstrijd zou aanvankelijk achter gesloten deuren worden afgewerkt, maar werd uiteindeljk uitgesteld naar 13 mei. Hetzelfde geldt voor Udinese – Fiorentina, AC Milan – Genoa, Parma – SPAL en Sassuolo – Brescia.

Met name Noord-Italië is getroffen door het coronavirus. In drie regio's mogen wedstrijden alleen maar achter gesloten deuren worden gespeeld. Dat geldt niet meer voor Piëmont, waar Turijn de hoofdstad van is. Juventus heeft daarom laten weten dat publiek woensdag welkom is in de halve finale van de beker tegen AC Milan. Supporters uit de afgesloten regio's mogen de wedstrijd niet bezoeken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen