Opnieuw staat er bij AC Milan een bom op barsten

2 maart 2020, 20:27

AC Milan staat voor een nieuwe bestuurlijke crisis. Directeur voetbal Zvonimir Boban gaat de club volgens Italiaanse media verlaten. Zijn vertrek is een kwestie van tijd. Mogelijk dat technisch directeur Paolo Maldini ook zijn koffers pakt. Het duo vormde nog geen jaar de technische leiding.

Dat het niet botert tussen algemeen directeur Ivan Gazidis enerzijds en Boban en Maldini anderzijds, werd vorige week duidelijk. Boban liet de bom barsten door in een interview met La Gazzetta dello Sport zijn onvrede te uiten. Volgens hem handelt Gazidis achter de rug van zijn collega's om. Gazidis zou Ralf Rangnick gepolst hebben om vanaf volgend seizoen als trainer en eventueel als technisch directeur in Milaan aan de slag te gaan. "We hebben er niets van vernomen. Dit is respectloos!", zei Boban.

Met het interview werkt Boban zichzelf naar de uitgang. Vooraanstaande Italiaanse media melden dat de Amerikaanse eigenaar zeer spoedig ingrijpt en Boban moet vertrekken. De kans bestaat ook dat Maldini van het Milanese podium verdwijnt. Het clubicoon voelt zich ondermijnd door de actie van Gazidis.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen