Ook duel in 2. Bundesliga ligt kort stil vanwege Hopp-protesten

2 maart 2020, 23:02

Ook Hannover 96 - Holstein Kiel (3-1) heeft maandagvond aan het begin van de wedstrijd kort stilgelegen vanwege protesten tegen Hoffenheim-eigenaar Dietmar Hopp. Een deel van het thuispubliek keerde zich tegen de veelbesproken Hopp. Ook RB Leipzig moest het ontgelden

Lang duurde de staking echter niet. In tegenstelling tot afgelopen weekend bij Hoffenheim - Bayern München en Union Berlin - VfL Wolfsburg. Groepen fans van traditionele clubs uit Duitsland verweren zich flink tegen 'nieuwe' clubs als Hoffenheim en Leipzig.

Hopp bezit bij Hoffenheim meer dan de helft van de clubaandelen. Normaliter is dat in strijd met de Duitse regels, maar Hopp steekt al meer dan twintig jaar op een verantwoorde manier geld in de club en daarom is een uitzondering gemaakt.

Guidetti

Vlak na het oponthoud gaf John Guidetti het thuispubliek reden tot juichen. De oud-Feyenoorder kwam afgelopen winter over van Alaves en maakte maandagavond zijn eerste doelpunt in Duitse dienst. De Zweed deed dat ook nog eens op fraaie wijze.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen