Fortuna gaat laatkomer Sambou op passende wijze straffen

3 maart 2020, 13:35   Bijgewerkt: 3 maart 2020, 13:43

Fortuna Sittard is beland in een spannende en belangrijke periode. De Limburgers staan zestiende en wil graag bij de eerste vijftien horen. Zaterdag speelde Fortuna gelijk tegen VVV-Venlo maar deed dat zonder Bassalou Sambou. De spits kwam te laat en gaat nog een straf krijgen.

De selectie van Fortuna moest zaterdag om 16.15 uur aanwezig zijn, maar Sambou was er toen nog niet. De spits kwam vijf minuten te laat en mocht niet meer met de bus mee. "En het is niet voor het eerst dat hij te laat kwam", zegt trainer Sjors Ultee tegen Voetbal International. Daags na de 0-0 tegen VVV trainde Sambou wel weer mee met de groep. "Hij bood zijn excuses aan en zei elke straf te accepteren. We laten het aan algemeen directeur Ivo Pfennings om een passende maatregel te nemen. Hopelijk leert Bassala hiervan. Maar het is duidelijk dat dit ook bij de keuzes die wij als staf moeten maken niet in zijn voordeel werkt." Tot dusver was de Duitse spits dit seizoen pas goed voor twee Eredivisie-treffers.

Er staan belangrijke weken voor de deur bij Fortuna. Komend weekend speelt het tegen nummer vijftien PEC Zwolle, dat evenveel punten heeft. Een week daarna gaat Fortuna op visite bij ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen