Agüero kampt niet met blessureleed en kan woensdag spelen

3 maart 2020, 16:02

De zorgen om een blessure bij Sergio Agüero zijn weggenomen door Pep Guardiola. De coach van Manchester City heeft dinsdag laten weten dat de Argentijn geen last meer heeft van de tik die hij opliep in de gewonnen League Cup-finale tegen Aston Villa van afgelopen zondag. Er waren zorgen om zijn fysieke gesteldheid, maar die zijn weggenomen door de trainer.

"Hij voelt zich goed en zit morgen bij de selectie", zei Guardiola dinsdag op het perspraatje in aanloop naar het FA Cup-duel met Sheffield Wednesday van woensdag. Dat betekent dat Agüero ook komend weekend in actie komen in de altijd beladen confrontatie met rivaal Manchester United in de Premier League. Die wedstrijd staat zondag op het programma op Old Trafford.

De Argentijnse spits viel zondag tegen Aston Villa in de slotfase uit. Manchester City won de League Cup-finale met 2-1 en ging daardoor voor het derde jaar op rij aan de haal met de weinig prestigieuze trofee. De FA Cup heeft veel meer aanzien in Engeland en in dat toernooi speelt Man City woensdag de uitwedstrijd tegen Sheffield Wednesday. Dat is een wedstrijd in de vijfde ronde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen