Paal twijfelde of hij verdediger was: "Nu voel ik me vrijer"

4 maart 2020, 16:56

Kenneth Paal worstelde enige tijd met vragen over zijn positie. John Stegeman gebruikt de oud-speler van PSV als linksback, maar de 22-jarige voelde zich niet heel senang op die plek. Dat is nu anders, vertelt de speler van PEC Zwolle aan De Stentor.

De verdediger maakt een sterke indruk na de winterstop en was afgelopen weekend doeltreffend tegen Vitesse (4-3 winst). Hij heeft tijdens de winterpauze de knop omgezet en gaat er nu vol voor als linksback. Lange tijd voelde hij zich geen verdediger. "Dat heeft wel een poosje in mijn gedachten gezeten", erkent Paal. Gesprekken met de technische staf hielpen hem verder. "Nu voel ik me vrijer in mijn hoofd. Ik ga vol voor deze positie, ik weet dat ik daar een mooie toekomst tegemoet kan gaan."

Paal scoorde eerder al tegen VVV en FC Utrecht en staat nu op drie treffers in dit seizoen. Een mooi aantal, vindt de verdediger. "Ik heb tegen de trainer en mezelf gezegd dat ik drie goals wilde maken dit seizoen. En vijf assists geven. Lekker dat ik het aantal doelpunten al gehaald heb."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen