Gisteren gemist: Utrecht klopt Ajax, Krul en Mbappé schitteren

5 maart 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 4 maart.

Harde maatregel: Serie A-duels lange tijd achter gesloten deuren

Het coronavirus blijft maar schade aanrichten in Italië. De Italiaanse voetbalbond heeft besloten om alle competitiewedstrijden die tot 3 april worden gespeeld, achter gesloten deuren te laten afwerken. Het is de enige manier om de competitie überhaupt af te kunnen laten maken. Komend weekend worden er al diverse wedstrijden ingehaald die door het virus eerst werden afgelast.

Bosz stoot met Leverkusen door naar halve finale beker

Fraai succes voor Peter Bosz. De oefenmeester is met 'zijn' Bayer Leverkusen doorgestoten naar de halve finale van de DFB Pokal. Woensdag werd in de kwartfinale ondanks een achterstand met 3-1 gewonnen van 1. FC Union Berlin.

Oranje Leeuwinnen starten Tournoi de France met remise

Het duel tussen Nederland en Brazilë heeft op het Tournoi de France niet voor het gehoopte spektakel gezorgd. Beide teams kwamen woensdagavond in Valenciennes niet verder dan een bloedeloze 0-0 remise.

Rampperiode Ajax compleet na bekerexit tegen sterk FC Utrecht

De dramatische periode van Ajax is na het bekerduel met FC Utrecht nog wat miserabeler geworden. De dolende ploeg van Erik ten Hag verloor door doelpunten van Sander van de Streek en Simon Gustafson (penalty) met 2-0 van de ploeg uit de Domstad. Daarmee ligt Ajax nu uit de Europa League en de beker. Alle hoop is nu gevestigd op de competitie, maar ook in die competitie is de situatie niet zo rooskleurig meer.

Mbappé vernedert Lyon met hattrick in halve finale beker

Zonder Memphis Depay en Kenny Tete is Olympique Lyon op eigen veld aan gruzelementen gespeeld door Paris Saint-Germain. Het was met name het duo Kylian Mbappé/Neymar dat de thuisploeg pijn deed in de halve finale van de Coupe de France: 1-5.

Krul is weer penaltyheld en loodst Norwich langs Spurs

Dankzij Tim Krul heeft Norwich City ten koste van Tottenham Hotspur de kwartfinale van de FA Cup gehaald. De keeper was de grote uitblinker in de penaltyserie die volgde nadat er in Londen na 120 minuten een 1-1 stand op het bord stond.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen