VVV'er Kirschbaum verkozen tot Speler van de Maand

5 maart 2020 – Thorsten Kirschbaum is donderdag uitgeroepen tot de Speler van de Maand in de Eredivisie. De doelman van VVV-Venlo is de eerste keeper die de prijs wint. Op basis van statistieken heeft hij van alle Eredivisie-spelers het best gepresteerd.

VVV'er Kirschbaum verkozen tot Speler van de Maand

Met VVV is Kirschbaum al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. De Duitse doelman heeft een aanzienlijk aandeel in het succes van de Venlonaren. Zo hield hij afgelopen maand in drie van de vijf competitiewedstrijden zijn doel schoon. In totaal hoefde hij slechts tweemaal de bal uit het net te vissen. Door zijn goede prestaties houdt hij in de verkiezing Feyenoord-captain Steven Berghuis nipt onder zich.

Veerman
Joey Veerman is ook in de prijzen gevallen. Hij is verkozen tot Talent van de Maand. De middenvelder van sc Heerenveen hield onder meer Cody Gakpo (PSV) en Abdou Harroui (Sparta Rotterdam) achter zich.

?Team van de Maand
In het Team van de Maand is Sparta Rotterdam de hofleverancier. De promovendus levert met Bart Vriends, Abdou Harroui en Patrick Joosten drie spelers af.

Eredivisie

gerelateerd