UEFA bevestigt: geen publiek welkom bij CL- en EL-duels

5 maart 2020, 20:05

De UEFA heeft donderdagavond bevestigd dat volgende week de Champions League-wedstrijd Valencia - Atalanta en de Europa League-wedstrijd Inter - Getafe achter gesloten deuren wordt afgewerkt vanwege de uitbraak van het coronavirus in Italië. Het is nog onduidelijk of ook bij Juventus - Olympique Lyon, AS Roma - Sevilla en FC Barcelona - Napoli geen publiek welkom is.

Eerder op de dag berichtte Atalanta al dat de return tegen Valencia zonder publiek gespeeld zou worden. Een bevestiging van de FIFA ontbrak echter nog. De Italiaanse club staat met anderhalf been in de kwartfinale van de Champions League. De heenwedstrijd in Italië eindigde in een 4-1 zege voor het team van Hans Hateboer, Robin Gosens en Marten de Roon. De return in Mestalla wordt volgende week dinsdag gespeeld.

Alle sportevenementen in Italië tot 3 april worden zonder publiek gespeeld. Dat betekent dat ook in de Serie A de komende weken veel wedstrijden achter gesloten deuren worden afgewerkt. Komend weekend staat de topper tussen Juventus en Inter op de planning. Ook dat duel wordt in een leeg stadion gespeeld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen