Basisspeler Strootman geeft zege uit handen met Marseille

6 maart 2020, 23:29

Kevin Strootman heeft vrijdag nagelaten om met Olympique Marseille te winnen van Amiens. De middenvelder had eindelijk weer eens een basisplaats en kwam met zijn 2-0 voor, maar zag de bezoekers in de slotfase nog op gelijke hoogte komen: 2-2. Amiens staat voorlaatste in de Ligue 1.

Strootman stond in de basis en maakte de negentig minuten vol. In de eerste helft van de wedstrijd liet hij zich zien. De Nederlandse middenvelder verzorgde op slag van rust de assist bij het doelpunt van Morgan Sanson nadat hij de bal goed had veroverd. Een kwartier na rust maakte Dimitri Payet er met wat geluk 2-0 van. Dat leek genoeg te zijn voor de overwinning, maar was het niet. Een rake penalty van Serhou Guirassy hielp Amiens zeven minuten voor tijd op 2-1 en vervolgens werd het ook nog 2-2. Saman Ghoddos was de gevierde man met een goal diep in blessuretijd.

Voor Marseille is het een teleurstellend resultaat, maar het is nog weinig reden voor paniek. De ploeg staat tweede, met twaalf punten minder dan Paris Saint-Germain en negen punten meer dan Stade Rennes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen