'Ten Hag kiest voor Huntelaar, Schuurs terug in basis'

7 maart 2020, 09:52   Bijgewerkt: 7 maart 2020, 11:19

Erik ten Hag slaat ook tegen sc Heerenveen aan het wisselen. Het Algemeen Dagblad verwacht ten opzichte van het bekerechec in Utrecht twee nieuwe namen in het elftal van Ajax. Vermoedelijk dat Klaas-Jan Huntelaar in de spits begint en Perr Schuurs terugkeert in het elftal.

Volgens het AD komt Dusan Tadic op 'tien' te staan. De Serviër is al weken hopeloos uit vorm en kan in de spitspositie geen potten breken. Daarom valt Huntelaar tegen zijn oude club in de punt van de aanval te verwachten. Hakim Ziyech en Quincy Promes blijven op de flanken spelen.

Ook in de middelste en achterste linie gaat Ten Hag schuiven, zo is het vermoeden. Lisandro Martinez en Daley Blind wisselen van positie. Wat betekent dat Martinez op het middenveld speelt en Blind weer centraal achterin komt te staan naast Schuurs, die tegen Utrecht op de bank belandde. Voor het duel met Heerenveen krijgt Schuurs echter weer de voorkeur boven Edson Alvarez.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Dest, Schuurs, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Tadic, Martinez; Ziyech, Huntelaar en Promes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen