Tagliafico geeft toelichting op duels met Svensson en Klaiber

7 maart 2020, 12:47   Bijgewerkt: 7 maart 2020, 13:35

Nicolas Tagliafico beweert dat hij niet opzettelijk op Jonas Svensson ging staan. De Ajacied ontsnapte vorige week tegen AZ aan een rode kaart. De Argentijn vond wel dat drie dagen later FC Utrecht-speler Sean Klaiber hem te hard raakte.

Volgens Tagliafico was het niet de bedoeling Svensson te blesseren. De linksback ontkent dat er opzet in het spel was. "Als ik hem pijn heb gedaan, spijt mij dat. Daar was ook geen reden voor. Ik dacht alleen aan de bal en wilde zo snel mogelijk doorspelen", vertelt Tagliafico aan FOX Sports. "Ik heb wel gehoord dat sommigen het een rode kaart vonden. Maar dat is aan de scheidsrechter. Dit was het gevolg van tijdsdruk en het moment in de wedstrijd."

Klaiber

Midweeks wond Tagliafico zich op over de tackle van Klaiber, die geel kreeg en daardoor de bekerfinale mist. "Ik schold hem uit, omdat hij mij heel hard had geraakt. Ik wist niet dat hij nu de finale mist. Pas later hoorde ik dat hij daarom moest huilen. Wel een domme actie van hem, want het had in die situatie helemaal geen nut. Hij wilde mij vast geen pijn doen, maar dat deed hij wel en daar werd ik kwaad om."

Klaiber vol ongeloof over gele kaart: "Best zielig dat-ie dat deed"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen