Tottenham boft met moeizaam punt bij middenmoter Burnley

7 maart 2020, 20:30

Met veel moeite heeft Tottenham Hotspur een punt overgehouden aan het uitduel met Burnley. De Londenaren hadden het zeker voor rust ontzettend moeilijk en kwamen al snel op achterstand, maar pakten dankzij een pingel toch nog een punt over aan het treffen.

Met Steven Bergwijn vanaf de aftrap was de start van Spurs beroerd, want na een kwartier maakte Chris Wood in de rebound de 1-0 namens Burnley. Voor de spits was het alweer zijn elfde goal van het seizoen, een persoonlijk record. En na de nederlaag van afgelopen woensdag tegen Norwich City in de FA Cup, leken de Londenaren al snel weer op weg naar een domper. Het was de hele tweede helft wachten op een nieuwe goal van Burnley, dat veel en veel beter was. Hugo Lloris hield zijn ploeg voor de thee op de been.

Vijf minuten na rust was het plots gelijk, via een benutte pingel van Dele Alli. Het betekende zijn vijftigste goal in de Premier League en zorgde ervoor dat Tottenham beter in de wedstrijd kwam. Tot grote kansen kwam de ploeg van José Mourinho lange tijd niet.

Bergwijn speelde het gehele duel, maar werd maar mondjesmaat gevaarlijk. Een punt was het maximaal haalbare voor Spurs, dat slechts op een achtste plaats staat, maar na twee nederlagen en een bekeruitschakeling wel weer een punt pakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen