Vlap verkeert in topvorm: "Dat is wat vertrouwen en ritme doen"

8 maart 2020, 10:35

Michel Vlap heeft de voorbije weken de kritiek op zijn persoon doen verstommen. Met een hattrick tegen Zulte Waregem was de aanvallende middenvelder zaterdagavond weer eens belangrijk voor RSC Anderlecht. De laatste drie wedstrijden maakte de oud-speler van sc Heerenveen liefst zes goals.

Daardoor staat hij nu op elf doelpunten in de Belgische competitie. Vlap hoeft nog maar vier spelers boven zich te dulden op de topscorerslijst. "Dat is wat vertrouwen en ritme doen. Ik heb met Sambi en Zulj twee jongens achter me die ontzettend goed kunnen voetballen. Die vinden mij. Ik moet de bal in de laatste fase krijgen, dan ben ik op mijn best. Vandaag heb je de echte Vlap gezien", aldus de middenvelder na de 7-0 zege tegen Zulte Waregem tegen Sporza.

Anderlecht kan zich nog altijd plaatsen voor de play-offs om de landstitel. Dan moet paarswit volgende week zelf winnen van Sint-Truiden en hopen dat KRC Genk tegen KV Mechelen in een gelijkspel eindigt. "We kunnen gewoon hartstikke goed voetballen en dat laten we op dit moment zien. Dan hoort dit Anderlecht gewoon thuis in Play-off I."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen