Tadic: "Ervaren Ajax-spelers organiseerden etentje"

8 maart 2020, 12:22   Bijgewerkt: 8 maart 2020, 12:57

De spelers van Ajax hebben na de bekeruitschakeling tegen FC Utrecht op eigen houtje een diner geregeld met veel seletiespelers. Met in totaal vijftien spelers werd er gegeten in het luxe Conservatorium Hotel. Een teambuildingsuitje zonder de technische staf, wat volgens Dusan Tadic belangrijk was voor de teamspirit. "De ervaren spelers hebben na FC Utrecht besloten dit te organiseren, want het was volgens ons belangrijk om samen iets te doen."

Dat zei hij tegenover De Telegraaf na de overwinning op sc Heerenveen. "We moesten rustig blijven, want we hebben een heel goed team als we samen aanvallen en verdedigen", stelde de captain van de Amsterdammers. "Alles geven voor de ploeg: daar gaat het om. In een goede periode is het makkelijk om één te blijven, maar dat moet juist in slechte tijden."

Lees ook: Debutant Timber en captain Tadic trots op winnend Ajax

Tadic nam met twee belangrijke treffers het voortouw zaterdagavond tegen sc Heerenveen. "Deze zege was broodnodig", wist de Serviër. "In de laatste vijf wedstrijden zijn we allemaal op achterstand gekomen, waardoor we het moeilijk kregen. Dan ontstaat er frustratie en neem je in het veld vaak de verkeerde beslissingen. Dit resultaat geeft vertrouwen. Als wij onze taken uitvoeren en elkaar negentig minuten lang steunen, dan zijn we écht goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen