Bosz raakt weer sterkhouder kwijt na knieblessure Bender

8 maart 2020, 12:41   Bijgewerkt: 11 maart 2020, 15:05

De ziekenboeg van Peter Bosz bij Bayer Leverkusen neemt met de week toe: nadat eerder MVP Kevin Volland uitviel met een zware enkelblessure en Nadiem Amiri met een schouderkwetsuur uit de roulatie kwam te liggen, is ook Sven Bender voorlopig niet meer inzetbaar voor de Nederlandse coach. Tegen Eintracht Frankfurt viel de verdediger uit met een zware knieblessure.

Dat heeft de Duitse club laten weten via het clubkanaal. Bender moest nog voor de pauze geblesseerd naar de kant bij Leverkusen, dat desondanks met 4-0 won van Eintracht Frankfurt. Uit onderzoek bleek dat hij een zware knieblessure heeft opgelopen en de komende tijd niet inzetbaar is. Broer Lars Bender – captain van Leverkusen – staat met een hamstringblessure eveneens al even langs de kant.

Daarmee nemen de blessures voor Bosz met rasse schreden toe, juist omdat het zo goed gaat dit seizoen. Leverkusen staat in de halve finale van de Duitse beker, doet nog mee in de Europa League en heeft zich door een geweldige vorm (zeven zeges, één verlies en gelijkspel) gemengd in de strijd om de Champions League plaatsen in de Bundesliga. Met uitvallen van Bender is het wel de derde vaste kracht die voorlopig ontbreekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen