Van den Brom genoot van zijn elftal en looft vurige spits Dalmau

8 maart 2020, 15:18

John van den Brom heeft zondagmiddag genoten van zijn elftal in eigen huis tegen Sparta Rotterdam. FC Utrecht speelde de Rotterdammers volledig van de mat, zag ook de oefenmeester. "Sparta Rotterdam heeft nooit het gevoel gehad dat hier iets te halen viel. Dat is misschien nog wel het mooiste compliment."

Dat zei hij tegenover FOX Sports. "Achteraf is alles makkelijk. Maar er was een goede energie, geweldige goals. En we gingen telkens op zoek naar een volgende treffer, dat is wat je graag wilt zien als coach", zei Van den Brom, die met de spelers vooraf sprak over de inzet. "Het gaat om de bereidheid en de strijd die hier past."

Ook had de coach complimenten over voor aanvaller Adrián Dalmau, die weer eens in de basis begon. "Hij heeft veel Spaanse furie, dat zit er echt in bij hem. En dat draagt hij ook over op de rest van het team. Ik ben blij dat hij terug is, daar hebben we lang op gewacht", zei de oefenmeester, die hem wel na een uur wisselde met het oog op de komende weken. "Daar was het ook de wedstrijd naar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen