Eindelijk eerste goal voor Wijndal: "Was even van de wereld"

8 maart 2020, 15:54

Owen Wijndal heeft eindelijk zijn eerste goal gemaakt voor AZ. De linksback maakt al sinds 2016/2017 deel uit van de hoofdmacht van de Alkmaarders en scoorde zaterdag pas zijn eerste treffer. De blijdschap was groot na zijn goal tegen ADO Den Haag (4-0).

"Eindelijk mijn eerste goal. Ik heb er lang op gewacht", zegt hij op de website van AZ. "Ik had in eerdere wedstrijden al vaak de paal en de lat geraakt. En soms haalde de keeper de bal van de doellijn. Gelukkig was het vandaag een keer raak." Zijn teamgenoten waren ook blij voor de linksback. "Wat mijn ploeggenoten na de goal tegen me zeiden? Ik hoorde het niet zo goed, was even weg. Ik denk: 'Lekker Owen', die dingen. Nu op naar meer goals."

Dit seizoen deed Wijndal al in 24 competitieduels mee en vorig seizoen speelde hij acht wedstrijden. Nooit was het nog raak, waardoor hij even ontplofte na zijn treffer. "Ik geloof dat ik heel hard 'jaaaaaa' schreeuwde, niets bijzonders eigenlijk. Ik was vooral ontzettend blij. Ik was even helemaal van de wereld, maar had nog wel de tegenwoordigheid van geest om in de richting te lopen waar mijn ouders op de tribune zaten", voegt de jeugdinternational toe bij De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen