Assist Schöne goed voor cruciale zege ondanks goal Zlatan

8 maart 2020, 16:57

Lasse Schöne heeft zondagmiddag een cruciale overwinning geboekt in de strijd tegen degradatie in de Serie A. De Deense middenvelder gaf een fraaie assist met een hakbal, die uiteindelijk belangrijk was voor de 1-2 zege. Omdat concurrenten SPAL en Sampdoria (door twee goals van Fabio Quagliarella) ook wonnen, bleek het een cruciale zege.

Al na veertig minuten stond de laagvlieger van de Serie A op een verrassende 0-2 voorsprong in het lege San Siro, waar de wedstrijd uiteindelijk wel doorgang vond. Eerst prikte Goran Pandev handig binnen na zwak verdedigen van Theo Hernandez en na ruim veertig minuten stapte Schöne knap over een lage voorzet heen en gaf zo de assist op de 0-2 van Francesco Cassata.

Lees ook: Schöne op zijn plek bij Genoa

Na ruim een uur werd de oud-Ajacied gewisseld en vanaf de bank zag hij hoe het nog erg spannend werd. Vlak voor tijd werkte Ibrahimovic met enig fortuin simpel de aansluitingstreffer, nadat hij eerder nog een grote mogelijkheid had laten liggen. In blessuretijd kopte de Zweed ook nog over het Genoa-doel, waardoor de bezoekers cruciale punten pakken in de strijd tegen degradatie.

Overige uitslag:

Sampdoria – Hellas Verona 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen