Gisteren gemist: Démbéle stopt bij België, verlies Real Madrid

9 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 8 maart.

Gisteren gemist: Démbéle stopt bij België, verlies Real Madrid

PSV zet opmars voort dankzij Dumfries, maar spel houdt niet over
Een doelpunt van Denzel Dumfries heeft PSV zondagmiddag in Groningen drie punten opgeleverd. De rechtsback maakte na een kwartier de enige treffer van het matige duel: 0-1. De thuisploeg stelde daar tot een kwartier voor tijd weinig tegenover, pas in de slotfase moest Lars Unnerstall een paar keer reddend optreden. De keeper hield zijn doel schoon: 0-1.

Dembélé zet definitief een punt achter interlandloopbaan België
Moussa Dembélé heeft definitief een punt gezet achter zijn interlandloopbaan namens de nationale ploeg van België. Eerder al gingen de geruchten dat de voormalig middenvelder van onder andere AZ en Willem II zou stoppen, maar inmiddels heeft hij dat zelf bevestigd. Óók als Roberto Martínez de in China voetballende middenvelder voor het EK nog nodig zou hebben.

Bosz loot stuntploeg in halve finale van de Duitse beker
Peter Bosz heeft met Bayer Leverkusen gunstig geloot voor de halve finale van de beker. De Nederlandse coach zag 1. FC Saarbrücken zondag uit de koker rollen als opponent in de halve eindstrijd. Dat is een vierdeklasser die bezig is aan een geweldige bekercampagne.

Briljante ingeving Dybala helpt Juventus langs Internazionale
In bijzondere sfeerloze omstandigheden heeft Juventus zondag afgerekend met Internazionale. De kraker in de top van de Serie A werd met 2-0 gewonnen door de koploper van de Serie A, die de goals niet konden vieren met de fans. Die mochten namelijk door het coronavirus niet aanwezig zijn. Mooiste moment van de wedstrijd was de 2-0 van Paulo Dybala.

Real Madrid verliest bij Real Betis en is koppositie kwijt
De overwinning op FC Barcelona heeft geen vervolg gekregen bij Real Madrid. Het team van Zinedine Zidane is zondag namelijk met 2-1 ten onder gegaan bij middenmoter Real Betis. De winnende treffer werd gemaakt door nota bene oud-FC Barcelona-speler Christian Tello.

Eredivisie