Van Veenendaal moet basisplaats bij Atlético delen: "Ik wil meer"

10 maart 2020, 09:37

Sari van Veenendaal is bij de OranjeLeeuwinnen de vaste keepster en aanvoerster, maar bij Atlético Madrid zit ze de laatste tijd vaker op de bank dan haar lief is. Toch heeft ze alle vertrouwen dat ze weer de onbetwiste eerste doelvrouw wordt en dus ook basisspeelster zal zijn op de Olympische Spelen. "Als er iemand is die hier mee om kan gaan, ben ik het. Ik wil elke wedstrijd spelen, dat is altijd zo geweest."

Dat vertelt ze tegenover De Telegraaf. "Ik blijf hard werken, elke dag. Het draait om één ding en dat is beter worden. We kunnen het groot of klein maken, maar dit is wat het is", vertelt ze eerlijk. Vorig jaar werd Van Veenendaal gekozen tot beste keepster van de wereld, nu moet ze de positie onder de lat bij haar club delen.

"Ik wil uit de wereld helpen dat ik niet happy ben bij Atletico. Ik sta ook niet volledig op het tweede plan, maar natuurlijk wil ik meer", vertelt ze. Bij Oranje is ze in principe nog altijd de vaste keuze onder de lat, al kwam ze in de eerste twee duels op het oefentoernooi in Frankrijk niet in actie. Vermoedelijk is dat dinsdagavond tegen Frankrijk wél het geval.

Lees ookVan Veenendaal glimt van trots: "Een mooie erkenning"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen