Gouweleeuw krijgt Bosz-voorganger Herrlich bij FC Augsburg

10 maart 2020, 11:24

Jeffrey Gouweleeuw heeft in Heiko Herrlich een nieuwe trainer gekregen bij FC Augsburg. De Nederlandse centrale verdediger zag Martin Schmidt maandag ontslagen worden vanwege tegenvallende resultaten. De voorganger van Peter Bosz bij Bayer Leverkusen moet de club nu in de Bundesliga zien te houden.

Dat laat de club weten via de officiële kanalen. Herrlich – eerder werkzaam bij onder andere Jahn Regensburg, VfL Bochum en SpVGG Unterhachung – heeft een contract getekend tot en met 2022 bij de nummer veertien van de Bundesliga. Normaliter mag handhaving dan ook geen probleem vormen.

FC Augsburg verkeert namelijk nog niet in directe degradatiezorgen, maar zou nog wel in de problemen kunnen komen als de prestaties niet beter worden. De Duitse club ging als nummer tien van de Bundesliga de winterstop in en heeft in het nieuwe jaar slechts vier punten in acht wedstrijden veroverd. Daardoor staat Augsburg nog maar vijf punten boven de gevarenzone. Met FSV Mainz, Paderborn, Fortuna Düsseldorf en 1.FC Köln treft het in de laatste duels nog veel rechtstreekse concurrenten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen